Článek

Inspirace je důležitá

Vůně nám dnes chybí a náš nos je tolik potřebuje. Podpořte fungování čichových buněk.

Vůně, která si zajistí místo ve vašem životě.

Představte si vůni, která vás osvěží, pomůže při bolestech hlavy, zklidní při nervovém vypětí, uvolní žaludeční křeče, podpoří koncentraci a zlepší náladu. Zní to skvěle, že?

Přesně tyto vlastnosti mají esenciální oleje obsažené v parfému OPTI CONCENTRATION.

Máta peprná, známá svými protikřečovými, antibakteriálními účinky, vhodná při střevních potížích. Příjemně zchladí, dodá energii. Levandule, uvolňuje stres, napětí a lehce přivádí k spánku. Sladká meduňka zklidní vaši mysl. Kořeněný hřebíček uvolní celé tělo. Bergamot pomůže „znovu“ se nadechnout a grapefruit pročistí vzduch kolem vás.
Vyzkoušíte ho také? ☺

Dobrou noc, děti.

Dobrou, a ještě lepší noc můžou mít nejen děti, ale i vy. Zklidnění mysli, uvolnění těla i ducha, a především pročištění ovzduší. To dokáže pár kapek ze směsi esenciálních olejů SWEET DREAMS.

Možností, jak směs použít je mnoho. Asi nejpoužívanější je difuzér, kterým sami regulujete intenzitu a dobu, po kterou se vůně uvolňuje. Často vidíme dřevěné předměty například kuličky, na které směs nakapeme a tím provoníme celou místnost. Oblíbené vůně můžete použít také do svého šatníku, aplikací na dřevěná ramínka nebo kroužky, které se na ramínko zavěsí. SWEET DREAMS lze použít i na plyšovou hračku v blízkosti dětské postele.


Autoparfémy jako záchrana

Záchrana před čím? Před zápachem z klimatizace i tím, který v autě zůstane po zvířatech.

Vůně autoparfémů mohou působit také jako emoční záchrana při stresu, smutku a únavě. Osvěží vás v letních dnech a zahřejí v zimních. Záleží, na vámi zvolené vůni. Když jsem byla malá, vzpomínám na zápach typický pro dědovo auto. Pokaždé mi bylo špatně. Kdybych tenkrát měla možnost použít autoparfém z esenciálních olejů, věřím, že bych si výlety užila podstatně víc.  Mou oblíbenou kombinací je OSTRUŽINA & CITRON, ideální pro podporu koncentrace a udržení čisté mysli. Milovníky ovoce zaručeně nezklame.

Kateřina Glozová